Winnaar Vlaams Kampioenschap AirBadminton

Airbadminton

Winnaar Vlaams Kampioenschap AirBadminton

Ondanks het druilerige weer, vond het Vlaams Kampioenschap AirBadminton op zaterdag 5 augustus 2023 plaats. Drie weken lang werd het Douaneplein omgetoverd tot strand, met een gezellige bar en ruimte voor sport & spel. De ideale plek om te proeven van AirBadminton.

Naast de gratis initiaties AirBadminton, empowered by Decathlon Perfly, vond tevens de tweede editie van het Vlaams Kampioenschap AirBadminton plaats.

In teams van 4 en 5 werd tegen elkaar gespeeld.

Moedige AirBadmintonspelers die zich van de regen niets aantrokken. It is all about team spirit! 

 

Airbiance behaalde de eerste plaats. Dit team bestaat uit spelers Kaat Van Wouwe, Kilaïm Panggih Purwoko, Ine Van Wouwe en Michiel De Sitter. 

 

Op de tweede plaats Airplanes W&L met AirBadminton fanaten Tesse Alenteyns, Pauline Leribaux, Rik De Backer en Wout De Backer.

 

En last but not least, op de derde plaats Vrijwilligers Yonex BI met in het team Sander Decubber, Bart Hamels, Leni Van Kerckhoven, Gerlinde Truyens en Waldo Carlé.

Op deze groepsfoto de 3 winnende teams met helemaal links Ruben Windey, Ondervoorzitter van het bestuursorgaan en verantwoordelijk voor Sportclubondersteuning - Technische Commissie - Innovatie.

 

Hartelijk dank aan Mechelen Beach, stad Mechelen, Decathlon Perfly en alle deelnemers!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

« Terug