Aftellen naar de Vlaamse Kampioenschappen 2023

Vlaamse Kampioenschappen

Aftellen naar de Vlaamse Kampioenschappen 2023

De Vlaamse Kampioenschappen vinden plaats van 25 tot 26 november 2023 in de Sporthal De Nekker in Mechelen.

Vlaanderen kijkt uit naar spannende wedstrijden, van gevestigde badmintonsterren als opkomend talent. Het tornooi omvat verschillende disciplines: heren en dames enkel, heren en dames dubbel, en gemengd dubbel.

En ook naar bezoekers toe is dit tornooi een unieke kans om de ware kracht van de dynamische racketsport te aanschouwen.

 

Informatie aan spelers

De registraties worden afgesloten op vrijdag 10/11 om 23:59. Inschrijven kan hier.

 

Programma

  • Zaterdag : Voorrondes
  • Zondag : Halve finales en finales

 

Daarnaast worden verschillende randactiviteiten georganiseerd om de badmintoncommunity samen te brengen.

 

Ontdek de nieuwste badmintonproducten

Laat je racket bespannen, krijg professioneel advies of koop een coole outfit, ASL Racketsport & Spel is ook dit jaar van de partij met een stand.

Alle info lees je hier.

 

Proef de allernieuwste sportdrank, met 50% minder suiker en 100% natuurlijke smaken

De nieuwste partner van Badminton Vlaanderen is Vitalic Sportdrinks, een nieuw Belgische sportdrank merk met 50% minder suikers dan klassieke sportdranken maar met behoud van de isotone kwaliteiten.

Vitalic staat voor heerlijke smaakcombinaties op basis van volledig natuurlijke fruit- en kruidenextracten. zonder kunstmatige smaak-, kleur- of zoetstoffen en met toevoeging van vitamines en elektrolyten.

Innovatief, uniek en natuurlijk.

Kom proeven en laat ons weten welke smaak je prefereert!

 

Uitwisselingsmoment Club-API's.

API's staat voor AanspreekPunt Integriteit, een persoon die je kan aanspreken bij een integriteitsschending. Dat is elke vorm van lichamelijk, seksueel, moreel of psychisch gedrag waarvan er sprake is dat er over een grens wordt gegaan van jezelf of iemand anders.

Badminton Vlaanderen neemt een voortrekkersrol om integriteit en ethiek in de sportwereld nog meer bespreekbaar te maken.

Elke Club-API heeft reeds een uitnodiging ontvangen op het uitwisselingsmoment op zaterdagnamiddag 25/11 in De Nekker. Tijdens deze bijeenkomst worden cases besproken en de visie van Badminton Vlaanderen rond integriteit verder toegelicht. Een moment ook om te verbinden.

 

Hartelijk dank

De Vlaamse Kampioenschappen vinden plaats met dank aan de organisator Badmintonclub De Nekker en alle partners van het event: easi, Lotto, stad Mechelen, Anverres, Yonex, Vitalic Sportdrinks.

 

Graag tot dan!

« Terug