Pol Biesmans is nieuwe medewerker bij Badminton Vlaanderen

Over ons

Pol Biesmans is nieuwe medewerker bij Badminton Vlaanderen

Pol Biesmans vervoegt het team op het dienstencentrum en is verantwoordelijk voor Opleidingen & Bijscholingen alsook G-Badminton. Badminton Vlaanderen haalt zo een gemotiveerde en ervaren badmintonspeler met de nodige expertise in huis.

De motivatie van Pol is om de federatie naar een hoger niveau te tillen, op alle vlakken. Met maar liefst 19 jaar badmintonervaring en opgeleid als jeugdspeler, speelt hij in de 1e ploeg in 1e nationale. Zijn visie en expertise draagt bij tot een verdere professionalisering binnen de clusters Opleidingen en Bijscholing.

Met zijn achtergrond in de academische wereld, is hij de juiste persoon op de juiste plaats. Pol geeft sinds enkele jaren badmintontraining binnen zijn eigen club Hebad alsook bij Smash BC (Berkenbos) en is gewaar van de noden en verwachtingen binnen de trainerswereld.

De cluster G-badminton ligt Pol nauw aan het hart gezien zijn broer een beperking heeft en badminton speelt. Hij is eigenlijk een product van de G-badminton werking van Smash BC. De droom van Pol is dan ook om G-badminton verder te ontwikkelen om meer spelers aan te trekken op alle niveaus.

 

 

Binnen het team op het dienstencentrum, zijn er enkele verschuivingen naar rol- & taakverdeling. Bekijk hier het overzicht van alle medewerkers.

 

Contactgegevens Pol Biesmans

Pol@badmintonvlaanderen.be

+32 (0) 16 36 05 52 - Keuze 5

+32 (0) 479 51 04 13

« Terug