Persbericht

Persbericht

Jongeren strijden om plaats op EK badminton 2020

EDEGEM (Antwerpen) – Badmintontalenten van over de hele wereld zakken van 19 tot en met 22 april af naar Edegem en Kontich. Tijdens de 17de editie van het Victor JOT-toernooi worden er meer dan 400 spelers verwacht. Het toernooi maakt net zoals de afgelopen jaren deel uit van het Europees badmintoncircuit voor spelers onder 17 jaar. Voor de spelers onder 15 jaar staat er bovendien een deelname aan het EK 2020 dat doorgaat in Frankrijk op het spel.

Lees meer »

Persbericht

Ook het Yonex Center doet mee aan de warmste week

Het Yonex Center doet mee aan de Warmste Week. Voor elke reservatie tussen 18 en 24 december steunen we de vzw Sportpret met €3. Doe mee en kom badmintonnen voor het goede doel.

Lees meer »

Persbericht

Pluimpjes slagen voor het goede doel

Zaterdag organiseerden vier badmintonclubs uit de regio een badmintonhappening in sporthal Bosveld voor het goede doel. De clubs zijn Bamadi Machelen, Zoeff Vilvoorde, BC Kampenhout en de B52's uit Steenokkerzeel. De opbrengst van dit evenement gaat integraal naar de G-badmintonwerking van Badminton Vlaanderen.

Lees meer »

Persbericht

Decreet Bovenlokale Sportinfrastructuur

Het decreet Bovenlokale Sportinfrastructuur biedt een permanent kader waarbij jaarlijks dossiers voor subsidiëring kunnen ingediend worden door publieke (gemeente ...) en private initiatiefnemers (PPS, sportclubs, federaties, private bedrijven ...) van bovenlokale sportinfrastructuur.

Lees meer »

Persbericht

Vrijwilligersvergoeding in de sportsector: verdubbeling van het jaarlijks plafond goedgekeurd

Het KB ter verhoging van het jaarlijks plafond van de kostenvergoeding voor bepaalde categorieën van vrijwilligers is op de Ministerraad van 23 november 2018 goedgekeurd. Het KB wordt eerstdaags aan de Koning ter ondertekening voorgelegd om dan uiteindelijk op 1 januari 2019 in werking te treden.

Lees meer »

Persbericht

Ticketverkoop European Mixed Team Championships

De ticketverkoop voor de 2019 European Mixed Team Championships is lopende. Twijfel niet en bestel nu je tickets voor het grootste team-event van Europa.

Lees meer »

Persbericht

Ticketverkoop TOTAL BWF Badminton World Championships 2019 in Basel gestart!

De Ticketverkoop voor de TOTAL BWF Badminton World Championships 2019 zijn reeds gestart (www.basel2019.org). Boek de beste plaatsen en verkrijg je ticket vandaag nog!

Lees meer »

Persbericht

Armoede dreigt voor mensen met jongdementie: 'het enige wat ze ons kunnen adviseren, is een benefiet organiseren.'

Een jaar nadat hij te horen kreeg dat hij een vorm van dementie heeft, woont de 37-jarige Bart in een woonzorgcentrum. Hij lijkt zich daar goed te voelen, maar zijn vrouw heeft geen idee hoe ze de facturen zal kunnen blijven betalen. Op financieel vlak worden mensen met jongdementie in Vlaanderen aan hun lot overgelaten.

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed