Persbericht

Persbericht

Decreet Bovenlokale Sportinfrastructuur

Het decreet Bovenlokale Sportinfrastructuur biedt een permanent kader waarbij jaarlijks dossiers voor subsidiëring kunnen ingediend worden door publieke (gemeente ...) en private initiatiefnemers (PPS, sportclubs, federaties, private bedrijven ...) van bovenlokale sportinfrastructuur.

Lees meer »

Persbericht

Vrijwilligersvergoeding in de sportsector: verdubbeling van het jaarlijks plafond goedgekeurd

Het KB ter verhoging van het jaarlijks plafond van de kostenvergoeding voor bepaalde categorieën van vrijwilligers is op de Ministerraad van 23 november 2018 goedgekeurd. Het KB wordt eerstdaags aan de Koning ter ondertekening voorgelegd om dan uiteindelijk op 1 januari 2019 in werking te treden.

Lees meer »

Persbericht

Ticketverkoop European Mixed Team Championships

De ticketverkoop voor de 2019 European Mixed Team Championships is lopende. Twijfel niet en bestel nu je tickets voor het grootste team-event van Europa.

Lees meer »

Persbericht

Ticketverkoop TOTAL BWF Badminton World Championships 2019 in Basel gestart!

De Ticketverkoop voor de TOTAL BWF Badminton World Championships 2019 zijn reeds gestart (www.basel2019.org). Boek de beste plaatsen en verkrijg je ticket vandaag nog!

Lees meer »

Persbericht

Armoede dreigt voor mensen met jongdementie: 'het enige wat ze ons kunnen adviseren, is een benefiet organiseren.'

Een jaar nadat hij te horen kreeg dat hij een vorm van dementie heeft, woont de 37-jarige Bart in een woonzorgcentrum. Hij lijkt zich daar goed te voelen, maar zijn vrouw heeft geen idee hoe ze de facturen zal kunnen blijven betalen. Op financieel vlak worden mensen met jongdementie in Vlaanderen aan hun lot overgelaten.

Lees meer »

Persbericht

Nieuwsbrief Shuttle World 22

Bekijk hier de laatste editie van de BWF nieuwsbrief: Shuttle World 22 (april - juli 2018).

Lees meer »

Persbericht

Herverkiezing voorzitter BBF - Sven Serré

Tijdens de Algemene Vergadering van de Belgische Badminton Federatie (B.B.F.) afgelopen dinsdag 19 juni 2018, werd Sven Serré herverkozen als voorzitter van BBF. Sven zijn mandaat werd vernieuwd voor opnieuw 2 jaar met de volledige ondersteuning van beide liga's, zijnde Badminton Vlaanderen en de Ligue Francophone Belge de Badminton.

Lees meer »

Persbericht

Shuttle World 21: januari - maart

Laatste editie van de BWF Shuttle World nieuwsbrief: Shuttle World 21 (januari 2018 - maart 2018)

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed