Wereldrecordpoging Badminton door De Nekker

Persbericht

Wereldrecordpoging Badminton door De Nekker

Tijdens het Internationaal toernooi van De Nekker BC vzw gaan 2 clubleden, Ken en Thomas, het wereldrecord badminton proberen te verbreken. Ze starten zaterdag 6 januari 2018 om 10 uur aan hun recordpoging. Kom jij hen een hart onder de riem steken en supporteren?

Hun doelstelling is het verbreken van het wereldrecord badminton singles. Dit staat vandaag op 25u 25min.

Aanzet om dit te doen is ter nagedachtenis van goede vriend en avonturier Michiel Delille, die tragisch om het leven is gekomen in 2014. Daarnaast willen ze hiermee ook badminton als sport in de kijker plaatsen, samen met club De Nekker BC vzw en het PSRC De Nekker. Uiteraard is het ook het opzoeken van de sportieve limieten. Tenslotte willen Ze met een beperkt aantal gulle sponsors een lokaal goed doel ondersteunen.

Belangrijkste uitdaging, naast het sportieve luik natuurlijk, zoeken Ken en Thomas nog timekeepers en witnesses. Vooral die mensen met een “officiële” erkenning, zoals coach of trainer (voor timekeeper) of politieman, accountant, notaris, jurist, deurwaarder, .. (voor witness). Die versterken het verhaal wel. Voor timkeeper moet je geen "officiële" erkenning hebben.

Dus jij kan Ken en Thomas mee helpen slagen in hun wereldrecord poging! Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij De Nekker BC (denekkerbc.secretariaat@gmail.com). 

« Terug