Afwerken Jeugdbadminton+ 2022

Jeugd

Afwerken Jeugdbadminton+ 2022

In december sluiten we traditioneel het werkingsjaar af.  Om te beginnen, hier de lijst van deelnemende clubs en hun aantal jeugdleden.  Moest je er niet tussen staan, maar je wou wel deelnemen, neem dan asap contact op aub.

Weldra -op 18, 20, 27 & 31 december- worden ter info beetje bij beetje de “gekende” resultaten doorgemaild aan de jeugdverantwoordelijken (en secretaris) van de deelnemende clubs.  Tijd dus om dat eens na te kijken en om zich nog in orde te brengen indien nodig.    

 

Alle deelnemende clubs hebben dus nu nog de tijd hun dossier aan te vullen.  Voor sommige aspecten kan dat nog tot zondag 8 januari 2023 ten laatste.  Op woensdag 11 januari 2023 ten laatste, publiceren we dan de definitieve resultaten waarna de "afrekeningen" mogen binnenkomen tot en met woensdag 25 januari 2023 ten laatste. Dit zijn 14 kalenderdagen.   

 

Je kan nu al wel wat voorbereidend werk verrichten zoals bv. kopieën van facturen op te vragen bij de penningmeester.  Voorwaarden waaraan de facturen dienen te voldoen: liefst digitaal in Word, Excel of jpg formaat. We vragen duidelijke scans, foto's worden niet geaccepteerd.  De facturen dienen gericht te zijn aan de club, NIET aan een fysiek persoon (zoals bv de voorzitter).

 

Midden januari worden dan de voorwaarden en aanvragen voor jeugdbadminton+ 2023 gepubliceerd, en kan er een nieuw werkjaar starten.

 

Voor meer info kan je elke dag steeds terecht bij ed@badmintonvlaanderen.be of op 0475/643924

« Terug