Winnaars AA Drink Cup bekend

AA-Drink Cup

Winnaars AA Drink Cup bekend

De finales zijn net afgelopen. Wat een spektakel!

Heren Enkel B1 werd een strijd tussen Wouter Testelmans en Maxime Arnalsteen. Na exact een half uur spelen haalde Maxime Arnalsteen de titel binnen met 21-16 21-17. Op het andere veld verwenden duo's Willems/Janssens en Bracke/Jaques het publiek. De eerste set werd gewonnen met duidelijke cijfers 21-12. In de tweede set kwamen Debbie Janssens en Hans Willems nog dicht bij setwinst, maar de titel is voor Lise en Elias met 21-12 en 21-19.

Daarna leek het alsof we dubbel keken. Op het ene court dames enkel A met Flore Vandenhoucke en Joke De Lange. Op het andere veld troffen Saskia Vereecke en Nicki Van Roosbroeck elkaar in dames enkel B1. In dames enkel A wist Flore de titel binnen te halen. Nicki Van Roosbroeck ging voor winst in dames enkel B1.

Nog op het menu stond het heren dubbel. Birger Abts en Floris Oleffe namen het op tegen Roel Vanheuckelom en Hans Willems. Dit werd meteen de eerste driesetter van de avond. Birger en Floris moesten de eetste set uit handen geven, maar sloegen terug in de tweede set en lieten daarna niet meer los. Het werd 15-21 21-12 21-17. De titel heren dubbel B1 werd uitgereikt na een onderonsje tussen Koen Verleyen en Maxime Arnalsteen en Rowan Scheurkogel en Flor Spanhove. Na tweemaal 21-15 was het pleit beslecht en namen Rowan en Flor de titel mee naar huis.

Dames dubbel B1 werd gewonnen door Tina Bauweleers en Nicki Van Roosbroeck. Jolien De Coster en Steffi Van De Vel maakten er nog een heel spannende tweede set van. Tina en Nicki wonnen met 21-15 22-20. De tweede driesetter van de avond kregen we bij dames dubbel A. Lise Jaques en Ann Knaepen wonnen de eerste. Debbie Janssens en Elke Biesbroeck snoepten de tweede set af, maar konden in de derde set niet genoeg bijbenen. Winst voor Ann en Lise met 21-7 15-21 21-14.

De avond werd afgesloten met heren enkel A en gemengd dubbel B1. Birger Abts bleek sterker dan Daan Philips in de finale. Hij won in 2 sets 21-12 en 21-5. Sam Van Den Broeck en Joke De Langhe hadden 3 sets nodig om Jeroen en Tine Roeymans te verslaan. Het werd 21-15 16-21 21-13.

 

Alle resultaten kan je bekijken achter deze link.

Het fotoalbum (Fons Van der Vorst) vind je hier.

« Terug